غزاله اکرمی سن انتخاب های برتر

غزاله اکرمی سن انتخاب های برتر

غزاله اکرمی سن انتخاب های برتر

Blog Article

در تهران، معترضان در مناطق مختلف از جمله نارمک، پونک، پردیس، صادقیه، سعادتآباد، هفتحوض، ستارخان و اکباتان، تجمعهای پرشمار برگزار کردند و علیه حکومت شعار دادند. معترضان در تهران در ادامه اعتراضات مردمی، با حضور گسترده در مناطق نارمک، صادقیه، اکباتان، ستارخان، نیاوران، تجریش، بلوار کشاورز و آریاشهر به خیابانها آمدند و شعارهای ضد حکومتی از جمله؛ «مرگ بر دیکتاتور»، «جمهوری اسلامی نمیخوایم نمیخوایم»، «مجتبی بمیری، رهبری رو نبینی»، «امسال سالِ خونه، سید علی زندگینامه غزاله اکرمی سرنگونه»، «میکشم میکشم هر آنکه خواهرم کشت» و «میجنگیم میمیریم ایرانو پس میگیریم» سر دادند. دانشجویان دانشگاههای علامه طباطبایی تهران، دانشگاه شریف تهران، دانشگاه هنر یزد، و دانشگاه آزاد گوهردشت با تجمع در محوطه این دانشگاهها شعارهای ضد حکومتی سر دادند. دانشجویان ۹ مهر در شهرهای تهران، یزد، شیراز، اصفهان، زنجان، کرمان، مشهد، کرج و کرمانشاه، شعارهایی از جمله «زن، زندگی، آزادی»، «زندانی سیاسی آزاد باید گردد»، «مرگ بر دیکتاتور» و «دانشجوی زندانی آزاد باید گردد» سر دادند. Da᠎ta was c​reat ed wi᠎th G​SA​ C᠎ontent  Gener at or DE᠎MO .


یاسمین و غزاله

معترضان در سنندج راهپیمایی اعتراضی برپا کردند و شعار «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند. ایذه: معترضان در ایذه تجمع اعتراضی برپا کردند و شعار ضد حکومتی سر دادند. در روز جمعه ۸ مهر در پی فراخوانی برای اعتراض به «قتل حکومتی مهسا امینی» و همچنین «تجاوز به دختر ۱۵ ساله بلوچ توسط سرهنگ ابراهیم کوچکزایی فرمانده انتظامی چابهار» در حاشیه برگزاری نماز جمعه در زاهدان تظاهراتی برپا شد که ساعاتی پس از اتمام نماز جمعه به خشونتی مرگبار کشیده شد. معترضان در چابهار، یزد، مناطق مختلف تهران (به ویژه شرق)، کرمانشاه و کرج شعارهای ضد حکومتی از جمله «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند. معترضان پرند به کشتهشدن مهسا امینی، تجمع اعتراضی برپا کردند و شعار «مرگ بر دیکتاتور» دادند. در ویدیویی که منتشر شده آنها با روشن کردن آتش و به میان خیابان آوردن سطلهای زباله، تردد را مسدود کردهاند و در کمی دورتر درگیری میان یک جمع دیده میشود که افراد نزدیک به محل فیلمبرداری از آن استقبال میکنند و شعار «توپ تفنگ فشفشه، آخوند باید گم بشه» سر میدهند. در یک ویدئو از این شهر که بیبیسی دریافت کرده گروهی از معترضان ظاهراً با یک مأمور درگیر شدهاند و در آن نزدیکی صدای مکرر شلیک تیر شنیده میشود.


غزاله اکرمی در فیلم رحیل

نیروهای انتظامی و امنیتی در برخی از تجمعات به دانشجویان با شلیک گاز اشکآور حمله کردند. در ۱۰ مهر ماه در پی اعتراض دانشجویان دانشکده توسط نیروهای امنیتی و لباس شخصیها محاصره و ضمن علامت گذاری دانشجویان با تفنگ پینت بال هنگام خروج توسط لباس شخصیها بازداشت میشدند، نیروی حراست نیز از خروج دانشجویان ممانعت مینمود، سر انجام نیروهای امنیتی به داخل دانشگاه حمله و در پارکینگ دانشگاه اقدام به تیراندازی با فشنگ جنگی به دانشجویان نمودند. خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، گزارش داد فرمانده یگان امداد نیروی انتظامی مریوان در جریان اعتراضات در این شهر کشته شدهاست. ↑ «نجیب الله خواجه عمری به عنوان سرپرست وزارت تحصیلات عالی تعیین شد». غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرد تا زمانی که اینستاگرام و واتساپ تعهد ندهند که قوانین جمهوری اسلامی را رعایت کنند، مصوبه شورای عالی امنیت ملی قابل اجرا خواهد بود. معترضان در کاشمر تجمع اعتراضی برپا کردند و شعار «جمهوری اسلامی نمیخوایم نمیخوایم» دادند. همچنین دانشجویان در کوی دانشگاه تهران تجمع کرده و شعار «زندانی سیاسی آزاد باید گردد» سر دادند.


غزاله اکرمی در سریال قهوه پدری

دانشجویان دانشگاه تهران بار دیگر تجمع اعتراضی برپا کردند. تجمع اعتراضی در اصفهان هم ادامه یافت. تجمعات اعتراضی در سنندج در این روز هم برگزار شد. با وجود قطعی دسترسی اینترنت همراه در مناطق مختلف ایران، تظاهرات در شهرهای کاشان، سنندج، اشنویه، بوکان، تبریز، رضوانشهر، انزلی، کرج، آمل، قشم، کیش، محمودآباد، فومن، رشت، نیشابور، شهرقدس، آبادان، زنجان، اراک، اهواز، لنگرود، اسلامشهر، شیراز، مهاباد، اصفهان، شهریار، گلستان، کرمانشاه، خرمآباد، رفسنجان، کرمان، بجنورد و بندرعباس انجام شد. خبرگزاری فارس. ۲۰۲۳-۰۹-۲۵. دریافتشده در ۲۰۲۴-۰۲-۰۴. همشهری. دریافتشده در ۲ اکتبر ۲۰۲۰. دریافتشده در ۱۰ ژانویه ۲۰۱۷. محدث و مفسر اهل سنت، ابن ابیحاتم در کتاب تفسیرش، در تفسیر آیه آخر این موضوع را ذکر می کند. غلامحسین یوسفی در کتاب چشمه روشن میگوید مهدی اخوان ثالث در شعر زمستان احوال خود و عصر خود را از خلال اسطورهای کهن و تصاویری گویا نقش کردهاست. برادر او شمس آل احمد معتقد شد که ساواک او را به قتل رسانده و شرح مفصلی در این باره در کتاب از چشم برادر بیان کرد.

Report this page